Costi Ioniță este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică de petrecere. A făcut parte din trupa Valahia și a cunoscut succesul pe plan international.

Profesia de bază a cântărețului Costi Ioniță este aceea de stomatolog. Deși este renumit atât în țară, dar și la nivel international, multă lume nu știe ce vârstă are artistul.

Ce vârstă are Costi Ioniță

Interpretul de muzică, Costi Ioniță, are vârsta de 43 de ani. Deși nu pare, aceasta este vârsta din bulletin a artistului. Costi Ioniță și-a schimbat stilul de viață și a trecut prin mai multe schimbări.

A slăbit 14 kilograme. Costi Ioniță a renunțat la kilogramele în plus și și-a schimbat stilul de viață

Anul 2013 a venit cu multe schimbări pentru artist. Starea sa de sănătate a fost afectată de durerile groaznice de spate. După o vizită la medic, verdictul a venit – început de hernie de disc. Acela a fost momentul pentru o schimbare, în viața lui Costi Ioniță.

Câți ani are, de fapt, Costi Ioniță. Puțini sunt cei care știu asta!
Captură TV

„Doctorul mi-a spus să slăbesc, să mănânc un măr, o pară, o verdeaţă. Omul era pus pe ideea să mănânci sănătos. Astfel, eu, care eram cu carnea, mi-am spus că la vârsta mea nu trebuie să trăiesc ca un bătrân şi am devenit vegetarian.

Citeşte întreaga ştire: Costi Ioniţă a slăbit 14 kilograme! Acum este vegetarian, practică yoga şi aleargă zilnic!Dar nu din cauză că am devenit vegetarian am slăbit, ci pentru că alerg. Eu alerg aproape în fiecare zi. Alerg numai afară, în parc, nu contează temperaturile, pentru că am alergat şi la -20 de grade şi la 40 de grade. Doctorul mi-a spus să fac puţină gimnastica, să îmi iau o bară şi să stau atârnat ca să nu se taseze vertebrele. Nu am putut să fac asta şi din acest motiv merg la yoga, o dată pe săptămână, timp de două ore şi jumătate” spunea  Costi Ioniţă la vremea respectivă, în cadrul emisiunii „Happy Hour”