Reclamă
Reclamă

Catherine Zeta – Jones a impresiont prin frumusețea ei și are o carieră stralucită, ea fiind nominalizată și la gala Premiilor Emmy, ce a avut loc în urmă cu cateva zile.

În ciuda faptului că a implinit vârsta de 50 de ani, ea arata mult mai tanară, are un ten luminos și emană energie pozitivă în jurul ei. Vedeta este mai tanară decat soțul ei, Michael Douglas cu 25 de ani. Acest lucru nu i-a impiedicat să aibă o relație frumoasă dat fiind faptul că, pe data de 18 noiembrie eil sărbătoresc deja 19 ani de când s-au casatorit.

Cei doi s-au cunoscut in Deauville, pe când participau la Festivalul de Film American. Catherine promova la acea vreme filmul ”Masca lui Zorro” în timp ce Michael Douglas se afla acolo pentru promovarea filmului ”Crima perfectă”.

Catherine și Michael și-au sărbătorit zilele de naștere în compania lui Kirk Douglas, în vârstă de 102 ani, la vila lui din Los Angeles.

Reclamă

Michael a ținut să-și felicite frumoasa soție și pe contul lui de Instagram, unde a postat o fotografie de la nunta lor, care a avut loc în urmă cu aproape 19 ani, la Plaza Hotel din New York. Chiar dacă a fost un moment când se zvonea că aceștia o sa divorțeze, se pare că dragostea este cea care invinge întotdeauna.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro