Cei doi britanici au dreptul de a folosi telefonul chiar dacă sunt în arestul poliției

Frații Tate sunt arestați de două săptămâni, timp în care în locuința lor a avut loc o adevărată desfășurare de forțe. Asta pentru că autoritățile au decis ca unele dintre bunurile celor doi să fie confiscate.

Andrew și Tristan, ca toți cei arestați preventiv au mai multe drepturi. Acestea trebuie respectate, conform legii. Printre ele se numără și apelurile telefonice pe care aceștia le pot efectua.

Frații Tate au dreptul de a vorbi la telefon 60 de minute pe zi

Drepturile persoanelor care intră în măsura arestului preventiv sunt obligatoriu a fi respectate. Frații Tate au parte de acestea de două săptămâni. Printre ele se numără și dreptul de a avea conversații telefonice de maximum o oră pe zi. Andrew și Tristan pot efectua 10 astfel de apeluri pe zi, toate cumulând câte 60 de minute de persoană.

De altfel, toate aceste convorbiri sunt suportate pe propria cheltuială. Cel mai probabil o mare parte dintre aceste apeluri sunt folosite de cei doi milionari pentru a comunica în mod constant cu avocatul lor.

Cei doi milionari au o viață dublă?

Frații Tate au fost arestați având asupra lor mai multe capete de acuzare. Deși pe rețelele de socializare afișau această imagine de „lover boys”, în viețile lor private, lucrurile stăteau diferit. Nimeni nu și-ar fi închipui că Andrew și Tristan au copii și au aproape și-au întemeiat câte o familie în urmă cu ceva timp. Totuși, vila lor de lângă București era mereu plină de tinere.

Le-au fost ridicate mașinile luxoase

Frații Tate nu au ascuns niciodată pasiunea lor pentru bolizii de lux. În doar câțiva ani, cei doi au reușit să strângă în curtea impozantei locuințe din Tunari, mașini în valoare de câteva milioane de euro.

Toate au fost ridicate zilele trecute de autorități.

Frații Tate vor afla la finalul acestei luni verdictul procurorilor în ceea ce îi privește.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.