Dani Oțil este o persoană destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală. Nu multă lume știe că prezentatorul TV s-a iubit cu Oana Vădeanu, o fostă colegă de-ale sale, de aceeași breslă. Oana Vădeanu a fost femeia care l-a făcut bărbat pe Dani Oțil. După despărțirea de Oana Vădeanu, Dani Oțil s-a mutat la București, unde a început o frumoasă carieră în domeniul televiziunii și unde a cunoscut-o pe Mihaela Rădulescu și nu numai. În prezent, Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu.

„Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi… .Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii…m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă, în alb, pe numele Mihaelei”, a declarat Dani Oțil, în urmă cu ceva timp, pe contul său de Facebook.

Dani Oțil, planuri de însurătoare?

După despărțirea de Mihaela Rădulescu, acesta a avut mai multe relații cu diferite prezențe feminine din țara noastră, precum Miruna Lică și Diana Senteș. Din păcate, nu a ajuns la căsătorie cu niciuna dintre cele două.

Cu ce femeie s-a iubit Dani Oțil, înainte de a fi cu Mihaela Rădulescu. Cine l-a făcut „bărbat” pe prezentatorul de la „Neatza”
Evenimentul zilei

În prezent, Dani Oțil trăiește o poveste amoroasă cu Gabriela Prisăcariu pe care a cerut-o în căsătorie în Mexic. Este femeia cu care, ei bine, s-a și căsătorit anul acesta. Se pare că Dani Oțil și-a găsit, în cele din urmă, liniștea și fericirea. Din iubirea celor doi, s-a născut și un copil. Aceștia sunt părinții unui băiețel. Este un bărbat împlinit pe toate planurile. Radiază de fericire în preajma familiei sale și, în sfârșir, s-a așezat la casa lui.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit impact.ro.