Mara Bănică se numără printre vocile preferate ale telespectatorilor. Cu un stil pragmatic de a privi situațiile și o rigurozitate în a analiza cazurile sociale, jurnalista a fost mereu îndrăgită. Chiar dacă momentan se află într-o pauză în care nu ia parte la emisiuni așa cum și-a obișnuit fanii, aceasta ține legătura cu ei pe internet.

Cu siguranță însă, mulți dintre cei care o admiră i-au observat schimbările fizice prin care a trecut în ultimii ani. Mara a recunoscut de fiecare dată când a simțit nevoia să apeleze la o estetician.

Și-a schimbat fizionomia după rinoplastie

Mara Bănică a trecut prin două operații estetice destul de dificile. La nivelul nasului, vedeta a beneficiat de o rinoplastie, care a scăpat-o și de problemele de respirație dificilă. Majoritatea celor care au deviație de sept se confruntă cu această condiție medicală. Dincolo de ceea ce ține de sănătate, după intervenție Mara și-a schimbat mult fizionomia.

Operația cea mai complexă prin care a trecut a fost la nivelul sânilor. Jurnalista a fost anesteziată timp de 7 ore pentru ca medicii să îi schimbe forma sânilor.Intervenția respectivă de la nivelul bustului, nu a fost singura prin care a trecut. Mara a mărturisit că a mai apelat la operația de augmentare mamară de 3 ori.

Sursa foto: Instagram

.

De altfel,jurnalista își injectează frecvent buzele cu acid hialuronic. Pentru a arăta mereu tânără, Mara apelează deseori și la diverse proceduri cosmetice pentru piele.

Și-a recăpătat silueta

Mara Bănică a devenit la începutul acestui an, mamă pentru a doua oară. La 45 de ani, aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși este a doua sarcină prin care a trecut, Mara s-a recuperat extrem de repede după. Mai mult, într-un timp record, jurnalista a reușit să își recapete și silueta.Ea a dezvăluit dieta minune cu care a reușit să piardă kilogramele în plus fără să se înfometeze.