Pe Ilinca Vandici toată lumea o știe drept prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!”, dar foarte puțini o cunosc drept femeia care este în viața de zi cu zi. Vedeta duce o viață despre care unii ar spune că este perfectă. Pe lângă faptul că are o carieră de succes, are și o familie frumoasă,un copil superb pe care îl iubește la nebunie și pentru care ar face orice. Recent, ea a oferit o serie de informații despre ea, despre viața sa privată, dar și despre operațiile sale estetice despre care nu a dat prea multe detalii până în clipa de față.

Ilinca Vandici: „Nu m-a durut absolut deloc”

Datorită faptul că este prezentatoarea uneia dintre cele mai iubite și urmărite emisiuni de televiziune de la noi, Ilinca Vandici are mii de fani care stau cu ochii pe ea zilnic. Cum era de așteptat, aceștia își doresc să afle tot mai multe lucruri despre ea. Unii s-au întrebat, de-a lungul timpului, câte operații estetice are frumoasa vedetă, iar ea a decis să lămurească pe toată lumea și a vorbit întregii lumi despre ele.

Se pare că prezentatoarea de la Kanal D a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a-și mări bustul. După ce l-a născut pe fiul ei, ea a simțit nevoia de o îmbunătățire și nu a stat prea mult pe gânduri. În plus, ea și-a mai injectat și botox în frunte și are, de asemenea, acid hialuronic în buze. Este mândră de felul în care arată, dar a vrut să facă toate aceste intervenții doar pentru a se simți mai bine în pielea sa.

Câte operații estetice are Ilinca Vandici! Vedeta a recunoscut în fața tuturor: "Nu m-a durut absolut deloc"

 

„Da, e singura operație estetică pe care o am (n.r. operația de mărire a bustului). Am simțit nevoia după ce am născut de o îmbunătățire. Și mi-am luat inima în dinți și am făcut asta.. Dar operațiile acestea nu aș vrea să cred că sunt indispensabile. Ci că sunt un moft, că sunt la modă, și a treia categorie, în care sunt și eu, femeile care vor să facă asta pentru ele, pentru a se simți mai bine în pielea lor. Deci am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, a declarat vedeta.