Deea și Dinu Maxer sunt o familie modernă.

Cei doi cred foarte mult în principiul „mai bine să previi, decât să tratezi”. Astfel, familia Maxer a făcut o obișnuință din a merge la medicul estetician. Nici Deea și nici Dinu nu mai țin minte câte intervenții au bifat, până acum.

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi au o familie minunată și formează o echipă pe cinste. Deea nu se potrivește cu soțul ei doar pe plan personal, ci și profesional. Cei doi au proiecte muzicale de succes și aproape că abia mai fac față evenimentelor la care sunt chemați.

Însă, pe lângă pasiunea pentru muzică, Dinu și soția lui mai au o plăcere nevinovată pe care o împart de ani buni. Și anume, slăbiciunea pentru intervenții estetice. Ambii vânează tinerețea fără bătrânețe și au bifat, deja, câteva intervenții estetice care le-au schimbat viața, dar și aspectul fizic.

Câte operații estetice are Dinu Maxer. Acesta îi face concurență serioasă soției sale
arhivă presă

Deea și Dinu Maxer se susțin în acest demers

Nici Deaa și nici Dinu nu au exagerat cu intervențiile. Mai degrabă, acestea au fost niște corecturi acolo unde au simțit că este locul de mai bine. Dinu a călcat și el pe urmele soției și pare că se simte foarte bine atunci când intinerește în timp record.

Cuplul merge împreună la medicul estetician, iar asta pentru că Dinu a recunoscut că este partea mai fricoasă a familiei. Atunci când vine vorba de ace și halate albe, Deea este mult mai curajoasă. Ba mai mult, se pare că tot ea a fost cea care l-a încurajt pe soțul ei să apeleze la astfel de artificii.

„Am făcut o blefaroplastie, adică mi-am ridicat pleopele. Am scăpat de cearcăne, am puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic. Se adaugă și implantul de păr”, a spus Dinu Maxer.

„La buze nu l-am mai lăsat să-și facă nimic, mi-am făcut eu. Ar fi fost prea mult dacă-și injecta și buzele”, a completat Deea Maxer.