Anna Lesko a împlinit în ianuarie vârsta de 43 de ani, însă acest lucru nu se citește deloc în imaginea ei. Cântăreața stârnește admirație cu fiecare apariție pe care o are, iar domnii îi aruncă priviri lungi. De altfel, artista are parte și de invidie în special din partea femeilor. Pe contul ei de socializare, Anna a primit de-a lungul timpului numeroase comentarii răutăcioase. Cu un fler aparte, Anna le închide imediat gurile celor care o iau la rost.

Este o bucătăreasă desăvârșită

Dacă mulți dintre invidioși ar spune că vedeta arată impecabil pentru că mănâncă doar salate, ei bine lucrurile mu stau deloc așa. Anna este o gospodină desăvârșită care știe să gătească atât mâncăruri cu specific rusesc cât si românesc. Vedeta a creat la un moment dat niște sesiuni de gătit pe conturile ei de socializare unde dezvăluia secretele bucătăriei.

Anna a dezvăluit că gătește aproape zilnic atât pentru ea cât și pentru fiul ei. Vedeta a avut și o rubrică de gătit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV.

Are o singură operație estetică

Dacă gurile rele ar fi spus că Anna a trecut des pe la estetician având în vedere imaginea impecabilă pe care o are, de fapt, vedeta are doar un implant mamar. La nivelul feței, artista nu are riduri proeminente, cel mai probabil datorită faptului că apelează des la proceduri de reîntinerire. De curând, Anna Lesko a postat pe Instagram o fotografie în costum de baie. Cum era de așteptat, blondina a reușit să atragă aprecierile internauților. Nu doar bărbații s-au grăbit să o complimenteze ci și fanele pe care aceasta le are în mediul online.

Sursa foto:Instagram

A avut o relație cu Irinel Columbeanu

Puțini își mai amintesc faptul că debutul Annei Lesko în showbiz a avut legătură cu afaceristul Irinel Columbeanu. Acesta a creat de altfel și puntea de lansare pentru artistă în perioada în care avea o relație cu ea.