Raluca Bădulescu este într-o formă de zile mari, iar kilogramele vorbesc de la sine.

Raluca Bădulescu este un exemplu de ambiție și motivație. Vedeta a simțit că este timpul pentru o schimbare în viața ei, așa că a trecut la fapte. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a trecut printr-o transformare uimitoare și este aproape de nerecunoscut.

Raluca Bădulescu a spus demult „adio!” kilogramelor în plus. Vedeta nu se mai simțea bine în pielea ei, așa că a decis să facă o schimbare radicală. „Regina Regească” a apelat la celebra operație de micșorare a stomacului, iar rezultatele vorbesc de la sine. Deși nu este singura din showbiz care a făcut asta, silueta ei a devenit una de invidiat.

Raluca a slăbit miraculos, iar acum, acul cântarului arată mai puține kilograme ca niciodată. În fiecare emisiune la care merge, prezentatorii se miră de silueta ei și cât se bine arată. Ei bine, acum, jurata de la Kanal D este în cea mai bună formă și se simte mai bine ca niciodată.

Câte kilograme cântărește Raluca Bădulescu. Vedeta a uimit-o pe Teo Trandafir cu silueta ei
social media

Raluca Bădulescu le face competiție puștoaicelor

Deși a primit mereu critici legate de silueta ei, Raluca Bădulescu nu a pus la suflet vorbele rele. Când avea kilograme în plus, toată lumea o jignea, iar acum, se întâmplă același lucru. Vedeta se amuză de cuvintele care îi sunt adresate mai mereu, dar subliniază faptul că nu o mai ating deloc așa cum o făceau în trecut.

Acum, Raluca are nici mai mult, nici mai puțin de 47 de kilograme. Este cel mai mic număr de kilograme pe care l-a avut vreodată. După operația care nu a fost deloc una ușoară, aceasta s-a îngrășat și ajunsese la 70 de kilograme. Aceea nu a fost deloc silueta pe care și-o dorea, așa că a trecut la treabă.

În prezent, Raluca Bădulescu este mai mult decât mândră de modul în care arată și simte că se poate compara cu adevăratele modele.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.