Artistul a făcut mărturisiri, într-un interviu recent, despre călătoria sa în lupta cu kilogramele în plus. Acum patru ani, Tudor Ionescu avea 104 kilograme și a hotărât să se apuce de slăbit.

Invitat în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, moderată de actorul Marius Manole, a vorbit despre copilărie, sărbători și familie. De asemenea, Tudor Ionescu de la Fly Project a dezvăluit câte kilograme a slăbit în ultimii ani.

Câte kilograme a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project, în ultimii 4 ani

Acum patru ani, din cauza kilogramelor în plus, Tudor Ionescu avea probleme de respirație, așa că a decis să se pună pe slăbit.

„Mă uitam în fiecare zi în oglindă, greșeam tot ce făceam, aveam un program haotic. Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez. N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal. Am ajuns la 60 de kilograme în 4 ani”, spune Tudor Ionescu de la Fly Project despre cât a slăbit în ultimii patru ani.

De ce s-a apucat Tudor Ionescu de slăbit

Tudor Ionescu de la Fly Project mai spune și că s-a apucat de slăbit pentru că greutatea începuse să îi afecteze sănătatea. Atunci a conștientizat că trebuie să ia atitudine.

„A trebuit să slăbesc, în primul rând pentru sănătatea mea. Nu am făcut sport, pentru că nu sunt un fan al sporturilor. Acum o să încep să fac mișcare.

Nu mi-a fost niciodată bine când eram gras. Am început ușor, ușor. Dieta a fost tot ce a contat, adică este simplu. Nu vrei să te îngrași, nu mănânci. Începi din a renunța ușor la alimentele care nu te ajută, cum ar fi carbohidrații”, a mărturisit recent Tudor Ionescu într-un interviu pentru Antena Stars.

Câte kilograme a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project, în ultimii 4 ani: „Nu mai vreau să fiu obez”
Facebook

Artistul a primit primul instrument muzical de la bunicul lui

Tot în fața lui Marius Manole, Tudor Ionescu și-a amintit, cu nostalgie și recunoștință, de anul în care bunicul lui i-a dăruit primul său instrument muzical și cum a început să fie interesat de muzică:

„S-a prins că eu vreau să cânt. S-a dus la București, s-a urcat în avion și a mers la Moscova o zi. Mi-a cumpărat un acordeon cadou”, a declarat vedeta.