Alex Delea a slăbit peste 10 kilograme în competiția „Survivor România.”

Alex Delea este câștigătorul „Survivor România” 2022 și se bucură de premiul în valoare de 100.000 de euro. În timpul competiției, acesta a demonstrat tot ce are mai bun și a trecut prin câteva transformări uriașe.
Alex Delea nu se aștepta nici o clipă că el va ajunge în finala emisiunii. Concurentul se simte extrem de împlinit pentru ceea ce a reușit, iar bucuria sa este uriașă. A reușit să facă față condițiilor extreme din Republica Dominicană și a demonstrat că este cel mai bun și cel mai apreciat de public.

Constănțeanul nu știe ca va face cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Alex Delea se bucură mai mult de fanii care l-au susținut în timpul concursului, decât de suma mare de bani. Acesta își dorea să ajungă la televizor pentru a fi cunoscut, ceea ce a și reuși, având acum, un public extrem de numeros.

„Este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine, numai că suma aceasta dacă o câştigi în felul în care a fost câştigată, după atâtea luni de chin şi de tot ce s-a întâmplat acolo, te face să preţuieşti lucrurile foarte mult.

Sincer să fiu, atunci când am mers la Survivor, visul meu era să fiu văzut de cât mai multă lume. Mi s-a îndeplinit visul, dar când am văzut ceea ce se întâmplă acasă, a fost un şoc pentru că una este să te gândeşti, şi alta este să vezi asta. Să ai contactul acela cu toate persoanele care te iubesc este o bucurie enormă pentru că eu eman fericire, iar acum se întâmplă invers şi sunt şocat de ce se întâmplă.”, a spus Alex Delea.

Sursa foto: Social media

Alex Delea a slăbit peste 10 kg în competiție

Alex Delea a avut un șoc când a ajuns acasă și a văzut cum i s-a schimbat trupul. A intrat în competiție cu 85 de kilograme, iar până la final a slăbit mult. Corpul său trece acum printr-un șoc după ce a stat patru luni în condiții grele, având probe solicitante, iar mâncarea era foarte puțină.

„De când am venit, n-am avut timp nici să mă cântăresc. Tot ce ştiu este că am slăbit 10 kg, dar cred că acum am slăbit mai mult. De când s-a terminat competiţia, dorm foarte puţin. Pot spune că îmi este dor de competiţie fiindcă acolo dormeam foarte mult şi mâncam, mâncam cocos non-stop. Mănânc foarte puţin în momentul de faţă, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Corpul meu are un şoc foarte mare.

Stopând tot dintr-o dată, de la şase mese la nici o masă pe zi, de la atât de multe vitamine şi minerale luate în fiecare zi la zero, mi-a fost frică să nu cedez din punct de vedere muscular, dar am avut norocul să trec prin toate etapele fără nici o accidentare. Am ieşit pe picioarele mele, sănătos 100%.”, a spus Alex Delea într-un interviu pentru Click!

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.