Pentru o perioadă lungă, Raluca Bădulescu s-a luptat cu kilogramele în plus. În anul 2013 a decis că este vreme unei schimbări, iar acum se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Însă, fanii din mediul online ai vedetei au început să se îngrijoreze, după ce au văzut ultima postare a acestei. Raluca Bădulescu a slăbit alarmant.

În anul 2013, Raluca Bădulescu și-a schimbat viața radical. Din cauza kilogramelor în plus, vedeta a început să aibă mai multe probleme de sănătate, așa că a decis să apeleze la o operaţia de micșorare a stomacului. Astfel, jurata de la „Bravo, ai stil!” a început procesul de slăbire, iar de la 121 de kilograme a ajuns să cântărească 57.

După ce a dat jos mai bine de 65 de kilograme, vedeta se mândrește cu silueta ei, însă fanii din mediul online au început să se îngrijoreze. Raluca Bădulescu a postat o fotografie în care pare piele și os, internauții au spus că jurata de la „Bravo, ai stil!” a slăbit alarmant.

Câte kilograme a ajuns să cântărească Raluca Bădulescu! Jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a speriat fanii cu ultima postare
Instagram

Raluca Bădulescu, despre kilogramele pierdute

Deși internauții s-au îngrijorat, Raluca Bădulescu spune că în momentul de față a ajuns la greutatea ideală, iar stare ei de sănătate este perfectă.

„Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare radicală, a venit ca o nevoie pentru starea mea de sănătate. Mă bucur că am ajuns să mă mândresc cu o siluetă de invidiat, dar nu despre asta este vorba în viață. Oamenii nu trebuie judecați prin prisma siluetei. Cu toții avem ceva special, frumusețea vine din interior, nu trebuie să alergăm după imaginea perfectă.

Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, mă simt foarte bine și acum. Sunt sănătoasă, acesta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Clik!