Anda Adam atrage toate privirile când apare în ipostaze sexy. Știm cu toții faptul că artista nu a avut dintotdeauna trupul pe care îl are acum și că a despus eforturi pentru a renunța la kilogramele în plus. Cu toate că acum arată foarte bine, ea își dorește să mai îmbunătățească lucrurile și să mai dea jos câteva kilograme pentru a fi mulțumită în totalitate de felul în care arată.

Anda Adam este o artistă iubită și foarte apreciată de fanii ei. Nu numai că este talentată, însă o duce destul de bine și la capitolul frumusețe și, mai mult decât atât, este o fire extrem de ambițioasă, reușind să iasă învingătoare din lupta cu kilogramele în plus. De ceva timp, blondina este foarte atentă la ceea ce mănâncă și face sport foarte des, pentru a dobândi corpul la care ea visează să ajungă.

Anda Andam, câte kilograme are în prezent

Anda Adam are o legătură foarte strânsă cu fanii ei din mediul online, așa că adesea lansează sesiuni de întrebări pe Instagram pentru ca aceștia să afle de la divă orice curiozitate au.

Întrebările au curs într-un număr mare, iar unul dintre fani s-a arătat interesat de numărul kilogramelor pe care blondina îl are în prezent. Se pare că Anda Adam ara acum 55 de kilograme și este hotărâtă să depună toate eforturile necesare pentru a ajunge la 52 de kilograme pentru a arăta fix așa cum ea își dorește.

Câte kilograme a ajuns să aibă acum Anda Adam! A avut peste 60 de kilograme: ”Merg la sală în fiecare zi”

Mai mult decât atât, generoasă din fire, Anda Adam le-a oferit urmăritorilor ei și niște ponturi despre sport. Mai exact, cântăreața le-a vorbit despre ponderea de care trebuie să țină cont atunci când vorbim de cardio, greutăți sau abdomene. Este destul de bine pusă pe treabă, dovadă în acest sens este faptul că nu trece o zi fără ca ea să fie prezentă în sala de fitness.

”Merg la sală în fiecare zi, uneori inclusiv și în weekend.”, a scris Anda Adam pe contul său de Instagram.