Cristina Pucean pune mare preț pe aspectul ei fizic și la propriu, dar și la figurat. De câte ori trecut vedeta pragul cabinetului estetic?

Cristina Pucean nu mai are nevoie de prea multe introduceri. Vedeta este în centrul atenției, mai ales de când s-a tot afișat alături de Bogdan de la Ploiești. Cei care o urmăresc de ani buni pe dansatoare, sigur au remarcat faptul că evoluția ei este mai mult decât evidentă.

Cristina Pucean a avut un parcurs impresionant în carieră. Vedeta a muncit până când numele ei a ajuns unul dintre cele mai sonore din industrie. Acum, maneliștii și nu numai se „bat” pentru ca blondina să apară în videoclipurile lor. Și nu este de mirare, având în vedere mișcările pe care le are în dotare.

Pucean este printre puținele norocoase care și-au transformat pasiunea într-o sursă de venit. La început nimeni nu îi acorda atenție și nu lua în serios ceea ce facea vedeta. Cu timpul, Cristina a demonstrat tuturor că este cea mai bună în ceea ce face și nu a renunțat, indiferent de piedicile care i s-au pus.

Câte intervenții estetice are Cristina Pucean. Vedeta arată mereu ca scoasă din cutie
Facebook

Cristina Pucean a intervenit asupra aspectului fizic „ca tot omul”

În domeniul în care activează blondina, pe lângă mișcările de dans, foarte important este și aspectul fizic. Cristina a investit sume uriașe pentru a arăta mereu ca scoasă din cutie. Pe lângă bani, dansatoarea a investit timp și energie, dar a meritat din plin. Rezultatul este unul spectaculos, iar Cristina arată exact așa cum și-a dorit.

Dansatoarea a fost mereu transparentă cu fanii ei și a recunoscut „artificiile” la care a apelat. Vedeta vorbește fără să se ascundă despre intervențiile ei estetice și consideră că sunt una dintre cele mai bune alegeri pe care le putea face.

Momentan, Cristina Pucean a ajuns în punctul în care și-a dorit. Nu intenționează să mai intervină asupra aspectului ei fizic, dar nu exclude posibilitatea astea pe viitor. Până atunci, preferă să se întrețină cu mici intervenții noninvazive care o ajută să se mențină în formă.

 

@video.clipuri1 #cristinapucean #interviu #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.