Codin Maticiuc este unul dintre cele mai cunoscute personaje din peisajul monden al Capitalei.

Aceasta obișnuia să fie o prezență constantă în cluburile de noapte, acolo unde agăța domnișoarele dornice de celebritate. Faimoase nu prea au ajuns, dar s-au mulțumit cu o aventură cu unul dintre cei mai vânați burlaci ale acelor vremuri.

Codin Maticiuc și-a trăit viața din plin. Înainte de a deveni familist convins și de a se dedica acțiunilor caritabile, Maticiuc putea fi văzut în cluburile de fiță din Capitală. Din anturajul lui au făcut mereu parte persoane influente și celebre, precum Delia și mulți alții. Și, tot în acea perioadă, cel supranumit „crai de Dorobanți” a făcut și cele mai multe cuceriri.

Viața personală a lui Codin a fost mereu un subiect de interes. Iar asta pentru că obișnuia să își schimbe partenerele ca pe șosete. Maticiuc a lansat, în urmă cu câțiva ani, chiar și o carte în care povestea viața lui opulentă.

Câte femei au trecut prin patul lui Codin Maticiuc. „Craiul de Dorobanți” a făcut ravagii în tinerețe
social media

Codin Maticiuc: „M-am oprit din numărat”

Acum, ajuns la vârsta maturității, Maticiuc a recunoscut că nu i se mai pare nimic extraordinar din a te afișa cu câteva o femeie în fiecare seară. Însă, pe atunci, aceasta credea că asta contribuie semnificativ la imaginea lui. Ei bine, nu a fost chiar așa.

În prezent, Codin Maticiuc regretă tot ce a apărut, de-a lungul timpului, în presă despre el. De cele mai multe ori, acesta ieșea în față cu aventurile sale și, nidecum cu alte talente. Întrebat, recent, câte femei au trecut prin viața și prin patul lui, Codin a oferit un număr aproximativ.

„M-am oprit din numărat la 120 la vârsta de 22 de ani. Atunci era perioada când numărai. La un moment dat număram și ziceam «Hai încă una, încă una». Targetul nu exista. Văzusem eu că Ilie Năstase a avut 2000. Bine, nu cred că a zis el, dar cineva, pe undeva, a zis.”

Acum, Maticiuc a lăsat deoparte acele apucături și și-a întemeiat o familie frumoasă. Acesta are doi copii de care se ocupă exemplar, atât el, cât și iubita lui. Pe lângă asta, majoritatea timpului și-o dedică inițiativei „Spitale publice din bani privați.”