Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală atât național, cât și internațional. S-a lansat în anul 2008 și a crescut pe plan profesional chiar sub ochii admiratorilor. Deși a încercat să-și țină viața personală departe de ochii lumii, câteva lucruri au ieșit totuși la iveală. Aceasta a demonstrat că își respectă publicul și mereu a fost sinceră când a discutat despre aceste detalii.

Viața ei înainte să devină cunoscută nu a fost una deloc ușoară. S-a născut în Mangalia și provine dintr-o familie modestă. În adolescență a muncit  recepționeră pentru a-și câștiga proprii bani.

Numele din buletin al vedetei este Apostoleanu Elena Alexandra și deși nu a urmat studii muzicale, a dobândit pur și simplu talentul de la mama saAvând în vedere cariera sa actuală, este surprinzător faptul  bruneta a terminat Facultatea de Științe Politice din Constanța.

Cine i-a cucerit inima cântăreței?

De-a lungul timpului a fost foarte discretă și nu a dorit să vorbească despre viața sa amoroasă. Aceasta dă detalii din casă doar în momentul în care este surprinsă de paparazzi la brațul vreunui bărbat ori într-un oarecare moment de neatenție. Din vara acestui an, mult îndrăgita cântăreață a format un cuplu cu nimeni altul decât cu rapperul Deliric.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a mărturisit artista pentru revista ELLE.

Deși viața lor profesională este una tumultuoasa, cu multe proiecte, cei doi reușesc să își facă timp unul pentru altul. În ciuda succesului său vedeta preferă lucrurile simple în schimbul celor extravagante.

Tot ce contează pentru ea la o ieșire romantică este să fie alături de persoana de care este îndrăgostită. De ceva vreme a renunțat să-și mai ascundă relația, ba chiar își exprimă public sentimentele pe conturile de socializare ale iubitului său.

Câte clase are Inna și care este numele din buletin? Vedeta a recunoscut! Nu o să-ți vină să crezi!

Când vine vorba de partenerul ei, aceasta nu îi place să i se adreseze cu Deliric sau Răzvan, ci îl alintă ,,Toto”. Frumoasa brunetă a fost atrasă de partenerul ei încă din prima clipă, un fel de dragoste la prima vedere. Este fascinată de felul lui de a fi, de pasiunea cu care face toate lucrurile și de faptul că este spontan și „funny”.

Pare că toate se așază în viața lor. În cadrul unui interviu, Inna, sinceră din fire, a recunoscut că visul ei este să devină mamă: ,,Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”.