Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz. Cu toate acestea, mulți se întreabă ce a studiat prezentatoarea în adolescență. Nimeni nu se aștepta!

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare Tv. De-a lungul timpului, a atras o mulțime de simpatii din partea fanilor și a făcut furori cu fiecare apariție a sa. Cu toate acestea, puțini știu detalii despre studiile vedetei. 

Ilinca Vandici și-a câștigat notorietate prin atitudinea și profesionalismul de care a dat dovadă. S-a dovedit a fi pricepută în ceea ce face și și-a ținut imaginea în picioare cu fiecare apariție la Tv. Însă, fanii sunt curioși să afle ce studii are, de fapt, Ilinca.

Ce studii superioare are Ilinca Vandici

Ilinca Vandici s-a născut pe 17 iunie 1986, la Oradea. A absolvit Facultatea de Management și Marketing la Universitatea Româno-Americană din Capitală. De asemenea, vedeta de la Kanal D a făcut și masterat în Managementul strategic al firmei. Deci e lesne de înțeles de unde a dobândit Ilinca capacitățile profesionale de care a dat dovadă de-a lungul anilor.

Ilinca a participat și a și câștigat multe concursuri de Miss în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a fost Miss Bihor și Miss Mamaia. De asemenea, aceasta a participat și la concursul „Model of the Universe 2004”. De unde a câștigat premiul presei, care i-a adus un curs de pregătire în televiziune din partea B1TV. Post la care a devenit prezentatoarea rubricii „Meteo”.

Câte clase are Ilinca Vandici. Nimănui nu i-a venit să creadă ce studii are, de fapt
Social media

Ilinca Vandici nu este la fel de înaltă ca la televizor

„Am 1,69. Nu spun asta niciodată, spun întotdeauna că am 1,70, pentru că nu știu, mi se pare că are o tentă și nu îmi doresc asta. Și atunci, oricine mă întreabă, spun că am 1 metru 70. Par mult mai înaltă la televizor, pentru că televizorul, de obicei, mai ales acestea de ultimă generație, înalță și lățește.

E bine că sunt slabă și nu mă lățește mai mult decât e cazul. E frumos că mă înalță și mai mult. Și să nu uităm că întotdeauna am tocuri de 12 centimetri iar asta evident că mă ajută foarte tare la postură și la înălțime.

De aia aveți senzația despre mine, când mă vedeți la televizor, că sunt super înaltă și când ne întâlnim în realitate toată lumea îmi spune „Vai, ce mică și firavă ești”. Da, sunt mică și firavă, dar și când îmi pun tocurile de 12, nu mă oprește nimic.”, a menționat Ilinca Vandici într-un vlog, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.