Babs este cunoscută în lumea mondenă ca fiind iubita lui Dorian Popa. În ultima vreme, se speculează din ce în ce mai mult că aceasta și artistul ar fi pus punct relației, însă, niciunul dintre ei nu a comentat prea mult acest subiect. Însă, ceea ce nu știe multă lume este faptul că, fie că este sau nu alături de Dorian, Babs se descurcă.

Babs este una dintre tinerele celebre din mediul online care nu a profitat deloc de celebritatea partenerului ei. Atunci când s-a combinat cu Dorian Popa, Babs nici nu știa prea bine cine e sau ce face, mai exact. De-a lungul timpului, interesele ei nu s-au schimbat deloc și nu a vrut nicio secundă să profite de artist.

Claudia Iosif, pe numele ei real a fost mereu o prezență discretă în lumina reflectoarelor, spre deosebire de iubitul ei extrem de expansiv. Dorian Popa adora să fie în centrul atenției și nu era zi în care să nu vorbească cu fanii lui sau să le arate ceea ce face. Deși acesta filma mere vloguri, Babs nu a simțit niciodată nevoia de a apărea în ele sau de a se promova.

Câte clase are Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa. Claudia Iosif are propria afacere și face bani „frumoși” din asta

Babs este o femeie independentă

Tocmai de aceea, fanii au apreciat-o foarte mult, iar acum, după scandalul în care a fost implicat iubitul ei, mulți au tins să îi apărarea și să îi spună că dacă s-a despărțit de vlogger, este cea mai bună alegere. Despre Babs nu se știu prea multe, iar asta pentru că bruneta a fost mereu discretă, mai ales când a venit vorba de viața personală.

Claudia Iosif a studiat Academia de Studii Economice din București și se pare că asta a motivat-o să își deschidă propria afacere care are foarte mare succes. Babs deține un atelier de haine, iar clientele ei sunt din ce în ce mai multe, pe zi ce trece.