Cătălina Grama și Paul Ipate au lăsat Italia și s-au întors în România într-un loc de poveste.

Cătălina Grama și Paul Ipate au avut parte de o vacanță lungă în Italia. Au vizitat mai multe zone, dar tot mai bine este acasă. Întorși în România, și-au luat copiii și au mers într-o nouă escapadă într-un loc parcă scos din basme. 

Cătălina Grama și Paul Ipate au descoperit un loc nou în apropierea Capitalei și au mers „în inspecție”. Actrița a rămas fără cuvinte, iar ținutele purtate s-au potrivit perfect cu peisajul de poveste. Alături de fiica sa a postat mai multe fotografii de la locație, denumind locul „Tărâmul de poveste.”

Jojo a purtat o rochie lungă de culoare mov cu flori colorate care întreținea întreaga vedere. Căsuțele micuțe parcă de hobbiți erau deliciul fotografiilor. Cu toate că locul pare a fi dintr-un tărâm fantastic, se află la doar câțiva kilometri de București. Cătălina Grama le-a făcut fanilor săi o prezentare frumoasă, parcă spune o poveste pentru copii, cu prinți și prințese la mijloc.

„A fost odată ca niciodată, ca dacă n-ar fi nu s-ar mai povesti, un tărâm magic unde lavanda îți mângâia privirile la fiecare pas. Vița de vie îți zâmbea liniștită sub soarele lui august iar strugurii pârguiți te salutau ca niște vechi prieteni buni.
Tărâmul magic se află în apropierea capitalei țării noastre însă nu mulți aflaseră de existența lui. Împărăteasa tărâmului magic a trimis mesageri la miazăzi și miazănoapte ca să împartă bucuria magiei pure cu toți semenii ei.

Au sosit zâne, prinți și prințese din toate colțurile pământului și au scris fiecare în parte despre frumusețea și energia bună a locului. Pictat de mâini măiastre și străjuit de trei lacuri pline de nuferi înfloriți, Tărâmul Magic a fost îndrăgit cât ai clipi de lumea întreagă. Și au venit oameni de peste tot să se bucure de bogăția și frumusețile lui și de bucatele minunate pe care le pregătea bucătarul Împărătesei.
Am poposit și noi aici și v-am trimis un răvaș ca să prindeți de veste despre Tăramul de Poveste.”, a scris Cătălina Grama pe rețelele de socializare.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.