Cătălina Grama și Paul Ipate vor să descopere cât mai mult din frumusețile Italiei.

Cătălina Grama și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de opt ani. Cei doi au plecat într-o vacanță lungă în Italia și vor să descopere cât mai multe zone de poveste din peninsulă. 

Cătălina Grama și Paul Ipate sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Deși au doi copii împreună, ei nu s-au căsătorit și consideră ca așa este cel mai bine pentru familia lor. Când a avut loc aniversarea lor de opt ani de relație, au petrecut o un vas într-un cadru extrem de romantic.

Îndrăgostiții au rămas în Italia și își doresc să călătorească cât mai mult. Aceștia au ajuns în regiunea Alberobello, în zona caselor Truli, care i-a uimit pe cei doi. Frumusețea locului, căsuțele micuțe cu acoperișul din piatră și străduțele înguste, i-au făcut să revină să le revadă și pe înserat, pentru o priveliște de poveste.

Când erau la masă, a început și ploaia, iar totul a părut ca într-o secvență dintr-un film. Cătălina Grama și Paul Ipate s-au bucurat e picurile de ploaie și și-au împărtășit iubirea lor, din nou.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CATALINA GRAMA JOJO (@catalinagramajojo)

„Doi Trulli! 🤍Ne-am îndrăgostit de zona Trulli din Alberobello! Fiecare străduță și casă spune o poveste iar magazinele locale sunt pur și simplu fermecătoare. Am avut noroc că a fost o zi cu nori și ne-am putut plimba în voie în centrul vechi din Alberobello.
Ne-a prins ploaia la masă și ne-a plăcut tare pentru că și ploile ni se par romantice mai ales când suntem doar noi doi.
Căsuțele Trulli sunt specifice zonei mai ales datorită acoperișurilor de piatră. Sunt înscrise în patrimoniul UNESCO și în zona Bari-Alberobello sunt primele care merită vizitate. 🤍 Eu si @paulipate ne-am întors și seara ca să le vedem magia și pe inserat.”

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.