Cătălin Zmărăndescu îndeamnă pe toată lumea să facă sport datorită beneficiilor de care au parte.

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi care s-a remarcat și prin proiectele de televiziune. Fostul luptător a rămas în domeniul sportului devenind antrenor și făcând sport în mod frecvent. El îndeamnă comunitatea sa din mediul online să aibă un stil de viață activ și să se gândească și la binele organismului lor.

Cu toții știm despre beneficiile sportului și cât ne poate ajuta un stil de viață activ, dar nu mereu punem și în aplicare. Pentru o viață calitativă, exercițiile și mișcarea trebuie să fie nelipsite din rutina zilnică sau măcar săptămânală, așa cum sugerează și Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: „Trebuie să avem grijă de noi”

Fostul concurent de la „Survivor România” a vorbit fanilor din online despre ritmul de viață alert pe care îl au cei mai mulți oameni în zilele noastre. De multe ori, ne trezim și plecăm grăbiți pentru serviciu, fără să ne intereseze de nevoile organismului nostru.

Astfel, câteva ore de sport pe săptămână sunt recomandate pentru toată lumea. Cătălin Zmărăndescu a remarcat că viața nu este o goană după bani și avuție, ci ar trebui să ne intereseze mai mult de noi și de felul în care ne simțim noi, decât lucrurile materiale de care ne putem bucura.

„Câți dintre voi nu vă treziți, apucați în grabă ceașca de cafea, o savurați și fugiți la muncă? Nu vă mai gândi și la ceea ce se întâmplă cu voi sau corpul vostru. Câți dintre voi vă alocați trei sau patru ore pe săptămână pentru a face mișcare, pentru a da și corpului ceva. Viața nu este făcută doar pentru a alerga după bani, nu este făcută să alergi după foloase. La urma urmei toți murim și nu luăm absolut nimic cu noi. Ideea este că trebuie să avem grijă de noi, să ne simțim bine în corpul nostru. Vă spun că o oră de sport pe zi nu a făcut rău nimănui, ci din contră. ”, a spus Cătălin Zmărăndescu pe contul său de Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.