Cel mai dur show de la Antena 1 revine într-o nouă formulă. „Asia Express” s-a transformat în „America Express”, iar nouă perechi de concurenți deja și-au făcut bagajele pentru a pleca în marea aventură. Printre curajoși se numără și chef Cătălin Scărlătescu alături de iubita sa, Doina Teodoru. Cei doi sunt gata de plecare și așteaptă provocările de pe „Drumul Aurului”.

În acesta an, concurenții schimbă continentul și vor pleca să exploreze America. Acești vor merge prin Mexic, Guatemala și Columbia, străbătând 7000 de kilometri până la destinația finală. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

În marea aventură s-a alăturat și chef Cătălin Scărlătescu, care după ce a văzut că Sorin Bontea a reușit chiar să câștige și-a spus că este și rândul lui să treacă prin această experiență unică. Celebrul chef face pereche cu iubita sa și abia așteaptă să vadă provocările.

„De când l-am văzut pe Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența @asiaexpressromania se întâmplă o singură dată în viață!

Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu vrea să calce pe urmele lui Sorin Bontea. Celebrul chef se avântă în „America Express” și speră la premiul cel mare
Instagram

Cine sunt concurenții „America Express”

În doar câteva zile nouă perechi de concurenți vor pleca în America pe „Drumul Aurului”. Recent, echipele au fost anunțate, iar fanii emisiunii au fost surprinși de curajoșii care s-au aliniat la start. Astfel, în noul sezon al emisiunii telespectatorii îi vor putea vedea pe: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu, Bie Adam și Mihaela Adam, Puya și Melinda, Bruja și Pufeh, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Diana Bulimar și Larisa Iordache.

De asemenea, noul sezon vine cu multe surprize, iar una dintre ele este apariția Jocker-ului. Mai exact, în primul episod al fiecărei etape se va juca Jocker-ul. Câștigarea acestuia va aduce un avantaj surpriză și va conta foarte mult la finalul clasamentului.