Și-au pregătit bagajele și au plecat în aventura vieții lor. Da, despre Cătălin Scărlătescu și iubita lui este vorba. Cei doi se consideră mai pregătiți ca niciodată și au vorbit despre acest lucru într-un interviu le Antena Stars, înainte de călătorie.

Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat de la „Chefi la cuțite”, împreună cu iubita lui, Doina Teodoru se consideră neînfricați și pregătiți pentru noua aventura din care vor face parte. Cei doi sunt pregătiți pentru provocările la care vor fi supuși și sunt convinși că vor face față cu brio acestor încercări.

Mărturisirile inedite ale lui Cătălin Scărlătescu și ale iubitei sale înainte de „America Express”

Cătălin și Doina și-au pregătit temeinic bagajele și-au pus totul la punct. Cuplul este dornic să înfrunte cu capul sus și zâmbetul pe buze această aventură și își doresc să trăiască la cote maxime experiența de care vor avea parte. Partenera juratului a mărturisit că a mai făcut autostopul, însă nu a mai „cerșit” locuri de cazare. În schimb, iubitul ei, iubitul ei a explicat că în tinerețe convingea fetele să îl cazeze pe litoral, cu ajutorul jovialității și al șarmului.

”Eu am făcut de mai multe ori. Iar de câteva ori m-am milogit eu la fete, știi, când eram mai tânăr, prin Costinești. Adică găsim noi variante, nu cred că nu o să ne descurcăm. Încălțările mele sunt mai grele, nu știu, bănuiesc. Am mai multe creme de soare, din astea, că eu… căluții, o să îi vedeți, o să facă toți banii.”, a povestit Chef Scărlătescu în cadrul interviului pentru Antena Stars.

Cătălin Scărlatescu și iubita lui au plecat la „America Express”! Ce spun cei doi despre noua aventură
Social Media

Ce ocupație are iubita lui Scărlătescu

Doina Teodoru este actriță de teatru și film. Aceasta a avut parte de un succes răsunător în momentul în care a urcat pe scena „iUmor”. Iubita lui Scărlătescu a plecat acasă cu premiul cel mare, de care s-a bucurat nespus. În prezent, Doina joacă pe scena teatrelor „Mic” și „Teatrul de comedie”. Aceasta are 32 de ani și provine din Galați. Împreună cu renumitul bucătar formează o relație frumoasă și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.