„Țin minte că ne-am plimbat în Deltă, la un moment dat am rămas fără combustibil și am plutit așa până a venit cineva să ne salveze.”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu frumos. Cei doi sunt încă la început de relație și se bucură de fiecare moment împreună. Pasionați ai călătoriilor, cei doi au avut prima excursie împreună în Deltă, însă finalul a fost unul neașteptat. Ce au pățit aceștia?

Pe lângă poveste de iubire, pe Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu îi leagă și pasiunea pentru călătorii. Așa că la început de relație nu au stat mult pe gânduri și au plecat într-o mică escapadă. Aceștia nu s-au aventurat prea departe și au mers pentru început în Deltă. Cătălin Scărlătescu și-a plimbat iubita cu propria barcă, însă furat de peisaj a uita că are nevoie și de combustibil.

Astfel, prima lor excursie împreună era să se transforme între-un dezastru. Cei doi au rămas fără combustibil în mijlocul Deltei și au fost nevoiți să aștepte vreme îndelungată până când cineva i-a salvat. Însă nu regretă cele întâmplate, iar timpul petrecut pe barcă l-au valorificat.

„Într-adevăr, amândoi suntem pasionați de asta, cred că prima noastră călătorie împreună a fost în Deltă. El tocmai ce-și făcuse barca și era foarte entuziasmat de asta. Țin minte că ne-am plimbat în Deltă, la un moment dat am rămas fără combustibil și am plutit așa până a venit cineva să ne salveze. Ne place Delta amândurora. Iar eu de curând am devenit pasionată de pescuit și am început să-i pun stăpânire și pe barcă, și pe sculele de pescuit. Mi-am luat și eu permisul de barcă de curând.”, a declarat Doina Teodoru, potrivit viva.ro.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță cu peripeții! Ce au pățit în prima excursie împreună
Instagram

„Venim din două lumi diferite”

Cu toate că ambii iubesc călătoriile, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt tipuri diferite de turiști. Ea iubește spontaneitatea și nu pune preț pe confort. Îi place să călătorească cu rucsacul în spate și să exploreze locurile pe care le vizitează. Pe de cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu este adeptul confortului și al hotelurilor cum multe stele.

Așa că aceștia au trebuit să lase fiecare de la el și să găsească o variantă care să îi împace pe ambii. S-au sincronizat, iar călătoriile în cuplu se fac acum pe teren neutru, îmbinând pretențiile fiecăruia.

„Adevărul este că venim din două lumi diferite: ea e genul rucsac, eu sunt genul troller. Eu iubesc confortul mult mai mult decât ea. Așa că acum am hotărât să mergem pe calea de mijloc: plecăm din hotelul de patru stele, dar nu stăm în bungalou. Închiriem un apartament decent, de exemplu. Iar Doina, la rândul ei, a avut deschiderea să încerce locurile în care vreau eu să mergem. Pentru că propunerile ei sunt, de multe ori, de-a dreptul nebunești pentru mine. De exemplu, vrea să mergem foarte mult pe jos sau să facem autostopul.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.