„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă. Nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat.

De ceva timp, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu. La început cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, însă acum nu se mai ascund și nu se sfiesc să vorbească despre planurile în doi pe care le au. Povestea lor de dragoste este una înfloritoare, însă nu vor să audă de căsătorie. Ce planuri de viitor au cei doi?

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt în al nouălea cer. Aceștia și-au consolidat relația, iar acum nu își mai pot vedea viața unul fără celălalt. Chiar dacă totul este roz în casa lor, cei doi nu se gândesc să facă pasul cel mare. Se pare că nu pun prea mult preț pe căsătorie și spun că nu au nevoie de un act să le certifice iubirea. Însă, celebrul chef și partenera sa nu exclud ca în viitor să facă totuși pasul și să își unească și în mod oficial destinele.

„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă. Nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.

„Da, nu ne-am gândit până acum la căsătorie. Momentan, ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu.”, a spus și Doina Teodoru.

Cum se simte diferența de vârstă?

Între Cătălin Scărlătescu și partenera sa există o diferență de vârstă de 18 ani. Cârcotașii au clevetit mult pe marginea acestui subiect, însă cei doi nu i-au băgat în seamă. Aceștia spun că diferența de vârstă nu este simțită în relație și nu schimbă cu nimic dinamica dintre ei.

Cei doi se înțeleg de minune, iar Cătălin Scărlătescu îi ține piept cu brio iubitei sale. Iar cei care nu cred asta o să fie impresionați de celebrul chef atunci când vor vedea cum s-a descurcat în competiția „America Express”.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine.”, a spus Doina Teodoru.

„Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un bătrânel de 51 de ani.”, a declarat și Cătălin Scărlătescu.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.