Cătălin Scărlătescu este într-o relație.

Cătălin Scărlătescu nu își expune des viața personală. De regulă, bucătarul este foarte discret când vine vorba de relațiile amoroase pe care le are. De data aceasta, însă, a vorbi mai mult decât s-ar fi așteptat fanii lui.

Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită și a vorbit pentru prima dată despre acest subiect cu puțin timp în urmă. Juratul din cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” nu mai este un bărbat singur. Mai mult decât atât, se pare că relația este destul de serioasă, având în vedere faptul că cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noua lui iubită?

Cătălin Scărlătescu a oferit detalii despre iubita lui, dar, în același timp, a rămas destul de rezervat, dând parcă impresia că nu exclude din posibilități și o potențială despărțire în cazul în care anumite lucruri nu îi plac.

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre viața sa amoroasă după ce, cu puțin timp în urmă, acesta a publicat o fotografie în care este alături de iubita sa. Nu i se vede fața, însă gestul subtil al femeii face cât o mie de cuvinte.

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre iubita lui! Juratul de la „Chefi la cuțite” are o relație serioasă? „Nu pot să stau singur cuc”
Instagram

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

În aceste momente, Cătălin Scărlătescu se află într-o vacanță cu noua sa iubită. Cheful le-a arătat fanilor că se află în aeroport, însă mulți nici nu și-au dat seama de faptul că în imaginea cu pricina se poate observa mâna partenerei sale de viață.

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.