Cătălin Scărlătescu este mai fericit ca niciodată Îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite” și-a găsit sufletul pereche și este foarte fericit. Dacă la început era destul de precaut, acum, Cătălin nu se mai sfiește și le-a prezentat-o fanilor pe iubita lui.

După ani de zile în care a avut eticheta de „burlacul grupului”, Căătlin Scărlătescu a făcut o schimbare majoră în viața lui. Chef-ul s-a îndrăgostit până peste cap de Doina Teodoru, câștigătoarea de la „iUmor”, sezonul din 2017. Deși sunt la început, lucrurile între cei doi par să evolueze foarte frumos și natural.

Cătălin Scărlătescu a decis să nu o mai țină ascunsă pe frumoasa lui iubită, așa că, în ziua de Paște, s-a afișat cu ea la „Prețul cel bun”. A fost pentru prima dată când cei doi s-au prezentat în calitate de cuplu, iar emoțiile au atins cote maxime. Cei care i-au văzut deja sunt de părere că se potrivesc de minune și au toate șansele să rămână împreună.

Cătălin Scărlătescu și Doina se completează și în bucătărie

Cătălin Scărlătescu a remarcat-o pe Doina încă de când aceasta a urcat pe scena de la „iUmor”. Acolo, șatena i-a impresionat pe toți cu glumele ei și, drept dovadă, a și câștigat un sezon. Așa cum era de așteptat, Mihai Bendeac a pus și el ochii pe Doina, însă fără succes.

Cătălin Scărlătescu, mai îndrăgostit ca niciodată. Cum a cunoscut-o juratul de la „Chefi la cuțite” pe iubita lui, Doina Teodoru
Instagram

Acum, că este iubita lui, Cătălin Scărlătescu face orice pentru a o ține aproape de el și pentru a o cuceri zilnic. Unul dintre cei mai mari ași din mâneca chef-ului este pasiunea pentru bucătărie. Astfel, aceasta îi gătește zilnic și crede că arta pe care o face în farfurie nu are cum să dea greș, vreodată.

„Am și eu o vârstă, la 25 de ani m-am oprit. Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit wowbiz.ro.