Cătălin Scărlătescu a fost mult timp ținta glumelor de la „Chefi la cuțite”. Colegii lui, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au încercat să-i găsească în fiecare sezon câte o parteneră, dar nu au avut noroc. Chef Scărlătescu s-a descurcat pe cont propriu, iar acum, înainte de premiera „Chefi fără limite” a decis să se relaxeze alături de iubita lui.

Cătălin Scărlătescu a fost mult timp unul dintre cei mai râvniți burlaci de noi. Între timp, lucrurile s-au schimbat și se pare că simpaticul chef are deja o iubită. Relația lor este una cât se poate de serioasă, având în vedere că cei doi sunt împreună din luna august. Chef Scărlătescu a fost mereu secretos în ceea ce privește relațiile lui și nu și-a schimbat obiceiul.

Cătălin Scărlătescu, escapadă alături de iubita lui. Ce spune sora juratului de la „Chefi la cuțite” despre relația acestuia
Instagram

Cătălin Scărlătescu, mai îndrăgostit ca niciodată

De data asta, Cătălin Scărlătescu a postat o imagine cu el din aeroport, dar nimic nu scapă de ochiul vigilient al fanilor. Cei mai atenți au observat că în cadru apare o mână de femeie și imediat au făcut conexiunea că este vorba despre iubita lui. Momentan,  juratul de la „Chefi la cuțite” nu a oferit niciun detaliu despre cea care i-a furat inima. Cea care a dat din casă a fost sora acestuia, Carmen.

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu. Sper să fie femeia pe care o va duce la altar. Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg.

Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum. De aici mi-am dat seama că e ceva serios. Cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm să aibă copii, dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om.” a declarat sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.