Cătălin Scălătescu și-a surprins fanii din nou cu cea mai noua fotografie a sa pe care a postat-o în mediul online. Nu, nu este o imagine obișnuită, pentru că juratul s-a afișat într-un mod atipic, dând pupici cu ”foc” unui personaj la fel de celebru ca el. Despre cine să fie vorba?

Cătălin Scărlătescu este o figură cel puțin interesantă și, de fiecare dată când apare pe micile ecrane sau pe rețelele de socializare își surprinde fanii de-a binelea. De data aceasta, alături de alte două persoane, cheful și-a făcut apariția într-un mod neașteptat, toți trei afișându-se în cea mai controversată ipostază de până acum.

După cum spuneam, Cătălin Scărlătescu nu se află singur, ci alături de nimeni altul decât Dan Bittman și asta nu e tot. Cei doi se bucură și de prezența unei tinere blonde. Spre fericirea artistului, blondina îl pupă pe obraz, însă nici Scărlătescu nu se lasă mai prejos, căci și acesta îi oferă, în glumă, un pupic iubitului cântăreț.

Cătălin Scărlătescu, ipostază surprinzătoare alături de Dan Bittman

Știm cu toții că umorul este la el acasă atunci când vorbim de jurații de la emisiunea ”Chefi la cuție”, mai cu seamă atunci când vorbim de Cătălin Scărlătescu. Nici de această dată nu a spus stop umorului, căci se vede cu ochiul liber cât de amuzați de situație sunt cu toții, inclusiv Dan Bittman, care a fost prins la mijloc…la propriu.

Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ai mai văzăut! Gestul romantic al chefului. Cui îi trimite pupici / FOTO

Puțini sunt cei care știu că faimosul cântăreț și Cătălin Scărlătescu au o relație foarte specială, fiind foarte buni prieteni.

Cât despre misterioasa blondină care apare alături de cei doi în imagine, vă putem spune că este vorba doar despre o amică a lui Scărlătescu, imaginea cu cu pricina fiind realizată în anul 2019.

Fanii au gustat gluma făcută de cei trei, amuzându-se copios de ipostaza în care au fost surprinși.