Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi români. Pugilistul este celebru și în showbiz-ul de la noi. A participat la diferite emisiuni televizate și a atras simpatia celor de acasă.

La începutul acestui an, el a devenit tată pentru a doua oară și se poate numi un bărbat împlinit. Deși în interviurile sale nu obișnuiește să vorbească despre familia sa, atunci când este întrebat, vedeta povestește cu mândrie. Recent, el a făcut dezvăluiri despre începuturile relației sale cu partenera de viață. Iată ce declarații a făcut.

„Moartea din Carpați” îi este recunoscător iubitei sale pentru exclusivitate

Cătălin Moroșanu este cunoscut deja pentru devotamentul pe care îl are față de familia lui, față de soție și de copii. Luptătorul K1 a povestit în nenumărate rânduri cât de greu i-a fost soție lui să trăiască departe de el atunci când pleca la meciuri sau în cantonamente, însă cu toate acestea, au rezista foarte bine că și familie.

Mai mult decât atât, Cătălin spune cu mândrie că el și soția lui s-au căsătorit de când erau tineri. Tocmai de aceea, Georgiana nu a apucat să cunoască și alți bărbați în afară de el.

„Am luat-o de tânără și nu a mai avut timp să cunoască și alți bărbați. Daca cunoștea alți bărbați nu știu daca mai era cu mine. În momentul când ești tânăr, poți să îl accepți pe celălat de lângă tine mai ușor. Când ești bătrân, bătrână, iți este greu să mai accepți orice comportament sau orice chestie.

Orice relație care merge din tinerețe, trebuie să meargă până la bătrânețe. Ea era o fata foarte frumoasa, eu am cucerit-o prin carismă mea, felul meu de a fi. Eram roșcat, timid, mă înroșeam la fata”, a susținut Cătălin Moroșanu.

@video.clipuri1 #catalinmorosanu #interviu #2022 #fy #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1


În ciuda tuturor impedimentelor, cei doi au reușit să rămână împreună. Pugilistul merge o dată la două săptămâni acasă, la familie, și îi vede pe cei mici crescând cu ochii.