Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați sportivi de la noi din țară, reușind să-și construiască o carieră de excepție în lumea boxului. Cu toate că are un succes remarcabil în plan profesional, luptătorul mărturisește că acest lucru a venit la pachet și cu anumite sacrificii pe care a fost nevoit să le facă în raport cu familia sa. Acesta mărturisește că are regrete și că și-ar fi dorit ca lucrurile să fi stat altfel.

Cătălin Moroșanu și-a dedicat o bună parte din viață sportului, iar acest lucru l-a adus în imposibiitatea de a petrece timp cu familia sa, în special cu fiica lui. Se pare că cel mai mare regret al luptătorului este că nu a reușit să își dedice mai mult timp fiicei sale și că a ratat evenimente importante din viața de familie. Acum își dorește să îndrepte lucrurile și să se bucure mai mult de familia lui.

Cătălin Moroșanu recunoaște care este cel mai mare regret al său legat de familie!

Cătălin Moroșanu își dorește să îndrepte lucrurile

Cătălin Moroșanu este hotărât să își dedice mare parte din timp familiei lui și să recupereze cât mai mult cu putință momentele pierdute alături de fiica și soția sa pe vremea în care el se afla mai mult în ringul de box decât acasă la familie. Anii care l-au găsit adesea în ring l-au făcut să-și dea seama de faptul că la acea vreme și-a neglijat familia, chiar dacă pasiunea pentru box era destul de mare.

Mai mult decât atât, Cătălin Moroșanu este recunoscător față de soția sa pentru că de fiecare dată îl face să vadă mult mai clar lucrurile și îi oferă o altă perspectivă. Recunoaște faptul că nu de puține ori ascultă de soția sa și că îi dă cele mai bune sfaturi de fiecare dată. Se pare că, în familia lui, soția sa este cea care este ”stâlpul familie”.