În ultima vreme, tot mai multe vedete sunt invitate în cadrul podcast-urilor de pe YouTube, spre bucuria fanilor care abia așteaptă să afle tot mai multe lucrurile despre vedetele lor preferate. Ei bine, a venit și rândul fostului concurent de la Survivor România, Cătălin Moroșanu, să își deschidă inima în fața oamenilor care îl iubesc. Cel care a decis să filmeze un podcast cu el a fost soțul Andrei, Cătălin Măruță, care s-a bucurat enorm că luptătorul a acceptat invitația sa.

Cătălin Morașanu crede că un copil este foarte important

În cadrul filmării respective, Moroșanu a vorbit despre foarte multe momente importante din viața lui, iar fanii au rămas în cele mai multe dintre cazuri cu gura căscată. Acesta are o familie fericită pe care o iubește și este mulțumit cu tot ceea ce are, dar parcă îi lipsește ceva. Se pare că fostul concurent de la Survivor România ar vrea să fie tată din nou și a vorbit în repetate rânduri cu soția sa despre acest subiect, în speranța că o va convinge.

El este de părere că timpul trece și că amândoi îmbătrânesc ușor, ușor și că ar fi bine să facă pasul acesta până nu este prea târziu. I-a zis soției sale că după vârsta de 40 de ani este mult mai greu să rămână însărcinată. Fiica lui crește văzând cu ochii și va veni ziua în care se va așeza la casa ei, iar dacă vor mai face un copil ar avea pe cineva alături de ei la bătrânețe. După părerea sa, copilul este foarte important într-o relație, iar pe Cătălin Morașanu venirea pe lume a fiicei sale l-a schimbat foarte mult.

Cătălin Morașanu vrea să fie din nou tată: "Tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul"

”I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a declarat Cătălin Moroșanu.