Cătălin Măruță și Andra alcătuiesc unul dintre cele mai celebre cupluri din România. Cei doi sunt extrem de apreciați ca persoane publice. De altfel și viața lor de familie trezește interesul fanilor. În acest sens, prezentatorul tv a dezvăluit ce preocupări există în viața lor în această perioadă.

Duminica merg la biserică pentru a lua Sfânta Împărtășanie

În astfel de vremuri nu multe sunt vedetele care vorbesc deschis despre credința lor. De altfel, doar câteva din România se mândresc cu o viață apropiată de Dumnezeu. Cătălin Măruță și Andra se numără printre acestea. Celebrul cuplu, alături de copii, au fost prezenți ieri la biserică pentru a se împărtăși.

Deși vremea era una demnă de stat în casă la căldură, familia Măruță a pus credința mai presus de orice. Astfel că, în formulă completă, aceștia au mers direct la biserică.

Sursa: Social media

Prezentatorul a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini în acest sens. Cătălin a dezvăluit că mai ales acum, în perioada postului Crăciunului, împărtășania este o prioritate pentru familia lui.

Cătălin Măruță nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul ca este credincios. De altfel, Andra vorbește de asemenea des despre această virtute: credința. Artista a mărturisit că a crescut într-o familie cu frica de Dumnezeu. Așadar, cei doi parteneri se străduiesc să le insufle și copiilor lor aceleași deprinderi.

O căsnicie de invidiat

Cătălin Măruță și Andra sunt căsătoriți de 13 ani. De altfel, relația lor s-a format cu mult timp înainte de acest pas important. Cei doi au împreună doi copii și pare că întrunesc tabloul familiei perfecte. De altfel, aceștia au o comunitate de fani numeroasă. Mai ales în mediul online, acolo unde postează des detalii legate de viața de familie.

Deși par un cuplu ideal, de-a lungul timpului au existat speculații legate de o posibilă despărțire în ceea ce îi privește.Toate s-au dovedit a fi însă simple supoziții.