Cătălin Măruță este mereu în căutarea senzaționalului și îi place să aibă cele mai picante subiecte. În plin divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prezentatorul a mizat pe audiență. Astfel, în timp ce toată lumea o căuta pe Anamaria, el l-a invitat la podcast pe Laurențiu.

Cătălin Măruță a supărat, de-a lungul timpului, multe vedete care i-au trecut pragul emisiunii sau al podcastului. Una dintre ele este chiar Cătălin Botezatu. După podcastul la care a fost invitat, declarațiile despre sexualitatea lui au fost răstălmăcite, iar rezultatul a fost unul pe care nu și-l dorea.

Acum, este foarte probabil ca următoarea vedetă care se supără pe Cătălin Măruță să fie Laurențiu Reghecampf. Cu câteva luni în urmă, antrenorul a decis ca Măruță să aibă exclusivitate asupra declarațiilor lor. Atunci, în episodul respectiv, Reghecampf a vorbit despre Corina, femeia care îl face fericit.

Cătălin Măruță s-a dat de partea Aneimaria Prodan?! Cum a „jucat” prezentatorul situatia în favoarea lui, după ce Reghecampf a fost la el la podcast
Instagram

Cătălin Măruță a uitat cine e Corina?!

Între timp, se pare că Măruță nu își mai amintește cine este Corina. Într-un interviu recent, pe canapeaua emisiunii s-a aflat Anamaria Prodan. Inevitabil, cei doi au adus-o pe Corina în discuție, iar Cătălin nu a mai avut deloc atitudinea din podcastul lui Laurențiu Reghecampf.

„Suntem singura televiziune care în martie, la un moment dat, am primit un notificare de la un nume. Nu știam cine e. Și ne întrebam de la cine este notificarea asta și de ce nu avem voie să vorbim despre ea? Habar n-aveam cine e, nu vorbisem despre ea. Nu făcusem nicio emisiune în care să fi precizat numele ei”, a spus Cătălin Măruță pe canapea, lângă Anamaria Prodan.

„Corina, La mulți ani! Ai 29 de ani?! N-aș fi zis, iartă-mă! Adică nu ca să complimentez, dar mă gândeam că o să îmi spui că are 20 de ani. Nici nu arată de 30 de ani! La mulți ani, să fii fericiță și mă bucur că sunteți aici”, au fost replicile lui Cătălin Măruță din podcastul cu Laurențiu Reghecampf.

@therealjt84 #tvromania #protv #protvromania #catalinmaruta #laurentiureghecampf #anamariaprodan #circ #televiziune ♬ original sound – 𝕁.𝕋✔️