Cătălin Măruță este unul dintre veteranii de la PRO TV. De 15 ani, acesta realizează una dintre cele mai urmărite emisiuni și reușește să bifeze audiențe foarte bune. Ieri, prezentatorul a aflat că emisiunea lui va fi mutată pe un alt post, iar asta l-a speriat destul de tare.

Cătălin Măruță are una dintre cele mai longevive cariere în lumea televiziunii. Chiar dacă a migrat de la un post TV la altul, fiecare format pe care l-a prezentat l-a ajutat să se definească ca și om de televiziune. De 15 ani, soțul Andrei se află la cârma emisiunii „La Măruță”, format ce se poate lăuda cu mii de fani.

Ieri, la urechile lui Cătălin Măruță a ajuns zvonul potrivit căruia emisiunea sa nu se va mai regăsi în grila postului. Mai exact, aceasta ar fi fost mutată pe Acasă TV, noul post readus la viață recent. Lui Cătălin nu prea i-a venit să creadă cele auzite. Imediat, Măruță a început să caute un răspuns din surse sigure.

Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a speculat că șefii îl dau afară de la PRO TV. „Oameni buni, să ne căutați pe... ”
Instagram

Cătălin Măruță nu pleacă așa ușor de la PRO TV

Fanii l-au asaltat pe prezentator cu sute de întrebări, așa că s-a văzut dator să le ofere un răspuns oficial. Se pare că totul a fost doar o știre falsă. Emisiunea lui Cătălin Măruță nu va fi mutată din grilă și nici nu va suferi alte modificări. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentator în direct.

Soțul Andrei a mai precizat că orice schimbare pe care o va suferi, vreodată, emisiunea, va fi comunicată prima dată de către el. Cătălin Măruță nu s-a supărat pe zvonurile apărute, mai ales că nu este pentru prima dată când i se întâmplă asta.

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV. Tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea falsă cam așa suna. M-am speriat și eu”, a spus Cătălin Măruță, în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.