Eva Măruță este foarte dezinvoltă în fața camerelor de filmat, indiferent că este vorba despre o filmare sau doar de un instastory.

Eva își spune mereu părerea precum și ceea ce o deranjează. Astfel, micuța în vârstă de doar 6 ani i-a spus tatălui ei ce nu îi place la emisiunea pe care o prezintă. Ba mai mult de atât, l-a și imitat pe acesta. Totul s-a petrecut în mașina lui Cătălin înainte de a pleca la școală, alături de fratele ei, David.

Copiii soților Măruță sunt prezenți pe rețelele sociale

Andra și Cătălin Măruță și-au expus copii pe rețelele sociale încă de mici. Chiar dacă au fost criticați, cei doi nu au băgat criticile în seamă și au continuat. Recent, au explicat acest lucru, specificând că au dorit să îî protejeze pe copii în viitor.

„Am vrut să deținem numele paginilor lor pentru a ne asigura că nu le ia cineva cu rele intenții. Apoi, știind cât de expuși suntem, ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media, dar am vrut să se întâmple cum și cât vrem noi. Așa putem să îi monitorizăm, să îi ajutăm, să îi protejăm.

Vlogul a venit în urma experimentelor lui David: el a început să se filmeze singur și ni s-a părut foarte haios. Apoi, am vrut să arătăm bucăți din viețile noastre și Cătălin a venit cu ideea filmărilor în mașină pentru #EvaShow. Practic, lucrurile s-au întâmplat firesc, noi vrem ca lumea să ne vadă cât mai mult pe noi așa cum suntem, necosmetizat, nearanjat. Vlogurile ne ajută să comunicăm exact așa, direct cu fanii.”, au spus soții Măruță.

Social media

Ce i-a spus Eva lui Cătălin Măruță

Eva s-a lăsat filmată și l-a criticat pe tatăl ei în legătuă cu un gest pe care îl face în timpul emisiunii de pe Pro TV. Fetiței nu îi place că prezentatorul spune mereu ăăă și a început sa-l imite pe acesta.

Eva: Tot timpul trebuie să faci „ăăă”

Cătălin Măruță: Fac ăăă?

Eva: Da.

Cătălin Măruță: Nu cred.

Eva: Ia vorbește!”, a fost conversația dintre Eva și Cătălin, publicată de prezentator într-un story pe Instagram.