Cătălin Măruță este vestit pentru rubrica „Sosurile picante”. Vedetele sunt puse în dificultate și aproape că nimeni nu scapă de acolo până când nu gustă din sosuri. Totuși, „orice naș își are nașul”, iar prezentatorul nu a făcut nici el excepție. Obișnuit să-și uimească invitații cu întrebări incendiare, Cătălin Măruță a ajuns să fie chiar el cel surprins.

Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată în cea mai recentă emisiune. Ceea ce se dorea a fi un moment greu pentru invitați s-a întors împotriva lui. Soțul Andrei i-a provocat pe Elena Marin și pe Albert Oprea să răspundă sincer la o serie de întrebări sau le ia gura foc. Cei doi nu au fost o surpriză pentru nimeni. Atât Elena, cât și Albert sunt foști concurenți ai emisiunii „Survivor” care este acum pe PRO TV.

Elena Marin nu și-a pregătit răspunsurile de acasă pentru că nu avea cum, dar se pare că a avut cuvintele la ea. Un singur răspuns a fost de ajuns pentru a-l da peste cap pe Măruță. Întrebată „cu cine ai fi dispusă să te căsătorești pentru a salva omenirea”, Elena nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta a oferit răspunsul de 100 de puncte.

„Contează dacă e însurat? E un joc imaginar. Cătălin Măruță. Cu tine m-aș căsători.”

Cătălin Măruță și Andra, la un pas de divorț?!

Cătălin Măruță clar nu se aștepta la un asemenea răspuns, mai ales că, până acum, nimeni nu l-a luat în calcul. Toți invitații lui știu că acesta este căsătorit de ani buni cu Andra și că au o familie superbă. Deși s-a spus de multe ori că cei doi sunt la un pas de divorț, Andra și Cătălin au demonstrat că sunt mai fericiți ca niciodată.

Anul trecut, Cătălin Măruță și soția sa au fost implicați în multe proiecte împreună și au făcut un pas important în viețile lor. Cei doi s-au mutat la casă nouă, una care este estimată la un milion de dolari.