Ieri a fost o zi specială în familia lui Cătălin Măruță. Toată lumea, de la mic la mare, a sărbătorit-o pe Mica, asa cum o alinta cei dragi. Doamna Rusalina Măruță este născută pe 17 mai, iar cu această ocazie, Cătălin i-a transmis un mesaj emotionant pe pagina de facebook. La acest mesaj a adaugat și o poza în care se poate observa cat de bine seamana cei doi.

Reclamă

‘Cred că semănăm, dar dincolo de cum arătăm, avem lucruri în comun pe care ma mândresc că le-am învățat de la ea. Să ascult, să ajut, să mă gândesc mereu la cum se simt cei din jurul meu. Mulțumesc, mama! La mulți ani!! Să fii sănătoasă și mereu zâmbitoare! ❤️’, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Imediat ce au văzut mesajul și fotografia atașată, fanii au lasat mii de comentarii. Toti i-au transmis urari de bine femeii care i-a dat viata lui Cătălin Măruță. Printre urarile de „La mulți ani!”, fanii i-au transmis si felicitari doamnei Rusalina pentru felul in care l-a crescut pe Cătălin Măruță, fiind de părere că acesta este extrem de educat. Mai mult, i-au multumit acesteia ca l-a adus pe lume pe cel care le încântă zilele și îi face să zâmbească.

Rusalina Maruta este un sprijin enorm pentru Andra, iar cantareata o iubeste la fel ca pe mama ei. Mama lui Cătălin se ocupă foarte mult de Eva și David, lucru observat și în vlogurile pe care Catalin le filma alaturi de Eva. Micuta voia mereu sa isi sune bunica, alintata Mica, pentru a vorbi cu ea. Discutiile sunt mereu savuroase, micuta Eva rugand-o de fiecare data pe bunica sa sa o mai ajute cu cate ceva.

O a doua mama pentru Andra

Într-o postare mai veche, de 8 martie, Andra si-a aratat in mod public aprecierea pentru soacra ei. Cântăreața a postat o imagine în care aparea atat alaturi de mama ei, cât și de Rosalina Maruta. Din rândurile postate ca descriere, fanii au putut vedea dragostea pe care Andra le-o poarta celor doua femei, pe care le considera egale in inima ei.

Le iubesc şi le spun cât de des pot, dar astăzi o spun aici, să ştie toată lumea. Avem cele mai bune mame! Vă mulţumesc pentru tot ce faceţi pentru noi, pentru toată iubirea pe care ne-o purtaţi. VĂ IUBESC!, a scris la acel moment Andra în dreptul imaginii cu cele mai importante femei din viața celor doi soți Măruță.