Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite, solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar pe lângă asta, cei doi au una dintre cele mai logevive relații din lumea mondenă, fiind foarte apreciați de extrem de multe persoane.

De curând, Cătălin Măruță a filmat un podcast cu Cosmin Seleși, iar în timpul filmărilor, moderatorul TV a fost sunat de către soția sa, Andra, care l-a întrebat unde este.

Andra îngrijorată pentru Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a realizat recent un podcast cu Cosmin Seleși, iar filmările au ținut până la miezul nopții și în timpul acestora, Andra l-a sunat pe soțul ei să-l întrebe unde este.

Prezentatorul TV i-a spus soției sale că se află alături Cosmin Seleși, iar în primă fază nu l-a crezut, asta pentru că artista a menționat, în timpul discuției telefonice, că a auzit ușa în casă, motiv pentru care a considerat că Măruță este acasă.

Cătălin Măruță a încercat să o liniștească pe partenera sa de viață, zicându-i că poate este pisica, dar Andra i-a explicat că animalul de companie este chiar în brațele sale.

Sursa: Captură de ecran

Într-un final, prezentatorul i-a spus din nou că el și Cosmin Seleși chiar înregistrează pentru podcast, iar Andra i-a menționat atunci soțului ei să nu o facă de râs, din cauza conversației telefonice pe care au avut-o.

Cătălin Măruță a mai menționat despre partenera sa de viață că este panicată și, de obicei, stă mereu cu luminile aprinse prin casă.

Andra: Unde ești?

Măruță: La podcast, iubire. Sunt cu prietenul Cosmin Seleși.

Andra: Am crezut că ești acasă, puiu.

Măruță: De ce? Ai auzit că s-a auzit ușa la casă sau ceva?

Andra: Da, am crezut că ești prin casă.

Măruță: Nu, iubire, sunt cu Cosmin. Poate e pisica.

Andra: Pisica e la mine în brațe.

Măruță: E altcineva prin casă?

Andra: Nu mă speria! Că tu nu filmezi acum!

Măruță: Iubire, noi chiar filmăm la podcast.

Andra: Iubire, nu mă face de râs.

Măruță: E panicată întotdeauna. Pun pariu că dacă mă uit acum pe aplicație are toate luminile aprinse.”, a fost discuția telefonică a celor doi, din timpul podcast-ului.

Andra și Cătălin Măruță căsătoriți de 14 ani

Anul acesta, Andra și Cătălin Măruță aniversează 14 ani de căsnicie și 16 ani de când formează un cuplu, iar cei doi soți se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Nu cu foarte mult timp în urmă, cântăreața a făcut o serie de declarații despre relația cu moderatorul TV.

Sursa: Instagram

„În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de «proaspăt îndrăgostiţi», ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie. 

Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi «Da» la starea civilă”, a spus Andra pentru Ok magazine.