Candidatul la Primăria Capitalei din partea alianței PNL-PSD, Cătălin Cîrstoiu, a prezentat luni, în cadrul Comitetului Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4, principalele sale obiective pentru dezvoltarea Bucureștiului, evidențiind viziunea sa pentru un oraș modern și eficient.

Subliniind propria-i orientare liberală, Cîrstoiu a promis o implicare profundă pentru realizarea acestor obiective.

„Sufletul meu și viața mea este una liberală… și cred eu că, prin pragmatismul, prin atitudinea concretă… voi putea să fac din București un oraș așa cum trebuie să fie el”, a declarat Cîrstoiu, accentuând necesitatea ca proiectele mari de dezvoltare să fie tratate ca proiecte de interes național. El a identificat diverse sfere de îmbunătățire, de la eliminarea problemei șobolanilor și promovarea curățeniei până la elaborarea unei strategii eficiente pentru transport și cultura urbană.

În plus, Cîrstoiu a subliniat importanța adresării problemei drogurilor și a poziționat educația drept o prioritate, visând la un București inspirat de modelul orașelor universitare de succes, precum Berlinul.

Remarcând susținerea primită din partea liderului PNL Nicolae Ciucă, Cîrstoiu a mulțumit liberalilor pentru sprijinul acordat în construirea viziunii sale pentru capitală și a solicitat implicarea tuturor pentru materializarea acesteia. „Veţi primi toate aplauzele pentru acest lucru… iar eu sunt ferm convins că fiecare dintre dumneavoastră sunteţi lideri de opinie”, a parcurs el, evidențiind rolul comunității în atingerea scopurilor propuse.

Promițând un efort neîntrerupt pentru îmbunătățirea capitalei, Cîrstoiu și-a încheiat discursul cu un mesaj de recunoștință: „Vreau să vă spun că în domnul președinte Nicolae Ciucă am găsit un sprijin fantastic… Vă mulţumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră și, din sufletul meu, vă spun că vă iubesc”.