Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc? Cătălin Cazacu își dorește să o ducă pe asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru, la altar.

Acesta este de părere că relația lor a trecut prin toate etapele și sunt pregătiți să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. În același timp, Cătălin Cazacu mărturisește că atât el, cât și Ramona, nu mai sunt în ipostaza de a pierde timpul și își doresc ca acest eveniment important din viața lor să aibă loc. Nu este doar dorința lui Cazacu, ci și frumoasa sa iubită visează la același lucru.

„O să o duc pe ea la altar..”

Sursa: Social media

„Eu o să o duc pe ea la altar, asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul, nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi.” a spus, pentru FANATIK, Cătălin Cazacu.

Înainte a forma un cuplu, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au fost prieteni de mai multă vreme.

„Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi. Dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri. Ieșim împreună de multă vreme.” a mărturisit bărbatul pentru sursa citată

Cătălin Cazacu dezvăluie faptul că asistenta tv a reușit să facă un lucru pe care nu l-a putut realiza nimeni înainte de ea: să-l determine să se trezească dis de dimineață.

„Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi” a mai declarat Cătălin Cazacu