Turneul președintelui Iohannis în Africa i-a lăsat pe mulți cu un gust amar, mai ales după ce săptămânile trecute, românii au aflat cât îi costă deplasările oficiale ale corpului prezidențial. De data asta, Klaus Iohannis și-a propus să stea mai mult, ceea ce i-a revoltat pe români.

Klaus Iohannis nu va fi în țară preț de zile bune, iar asta pentru că se află într-un turneu în Africa. După scandalul în care au fost publicate costurile fiecărei deplasări în Europa și nu numai, Klaus Iohannis a luat-o pe Prima Doamnă și au plecat la capătul lumii.

Plecarea președintelui nu a picat deloc bine românilor care, în contextul unei economii șubrede, nu voiau să audă că Iohannis mai cheltuie, cel puțin, câteva mii de euro în contextul acestui turneu politic. Printre cei complet nemulțumiți se numără și Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu, mesaj dur pentru președintele Klaus Iohannis. „Opriți-l, că ne nenorocim”

Cazacu a pus punctul pe i

Fostul iubit al Ramonei Olaru nu s-a ferit să pună punctul pe i și a fost printre puținele figuri publice care și-a asumat că va spune adevărul. Cazacu consideră că Iohannis a făcut una dintre cele mai mari greșeli că a mers în Africa și că nici nu se pune problema de a stabili anumite conexiuni benefice României.

Pentru cei care nu știu, Cătălin Cazacu a locuit o bună perioadă de timp în Zanzibar, iar asta l-a ajutat foarte mult să cunoască obiceiurile, dar și părerea pe care o au cei de acolo despre România. Se pare că în vremea comunismului, cei din Zanzibar au fost la picioarele lui Ceaușescu și au avut foarte multe de câștigat.

„Noi, ca români, avem talentul ăsta să ne băgăm singuri bețe în roate. Am citit că pleacă Iohannis în vizită, în Africa și merge și în Zanzibar. Eu am locuit acolo, ăia se poartă atât de frumos cu noi, ăia ne iubesc pentru un simplu motiv. Ei cred că Ceaușescu încă trăiește pentru că i-a ajutat. Bă, se duce ăsta, în primul rând el strică oricum. Bă, ne nenorocim, opriți-l careva!”

 

@catalin_cazacu #stop #zanzibar #politics #cazacu21 #viral #foryou ♬ original sound – Catalin Cazacu