Cătălin Cazacu a vrut să fie amuzant, dar se pare că nu i-a ieșit.

Cătălin Cazacu face ce face și ajunge, din nou, în gura fanilor. Acum câteva zile, acesta era pe buzele tuturor din cauza relației cu Ramona Olaru. Acum, că lucrurile sunt mai clare ca niciodată, acesta a revenit în mediul online unde a început să facă glume. Din nefericire pentru el, nimeni nu s-a amuzat, ci, din contră. Fostul sportiv a fost pus la zid de cei care îl urmăresc.

Cătălin Cazacu este din ce în ce mai activ în online. Acolo, iubitul Ramonei Olaru încearcă să își binedispună urmăritorii, dar se pare că nu îi mai ies la fel de bine ca înainte. Cătălin s-a filmat în mașină, cel mai probabil, înainte sau după ce a plecat de sală. Nu mai este niciun secret faptul că acesta petrece mult timp la antrenamente, așa că și-a permis să dea câteva sfaturi fanilor.

Cătălin Cazacu, remarcă jignitoare la adresa femeilor plinuțe

Aflat în mașină, Cătălin Cazacu s-a legat de persoanele plinuțe care se duc la sală, mai cu seamă, de femei. Iubitul Ramonei nu își explică de ce acestea merg din ce în ce mai des la sală. Având acasă una dintre cele mai frumoase femei din țară, cu siguranță, Cătălin a făcut remarca prin comparație cu iubita lui.

„Am văzut că mai nou e plin de fete la sală. Bă, surorile mele, științific vorbind, noi la naștere sunt 75% apă. Voi nu sunteți chiar grase. Sunteți un pic inundate. Acum, asta e”. a spus Cătălin Cazacu pe contul lui de TikTok.

Fanii lui nu au primit prea bine replicile, iar comentariile în care îl taxau nu au întârziat să apară. Majoritatea replicilor erau dure, iar cei care au văzut videoclipul nu s-au putut abține să nu îl tragă la răspundere pe iubitul Ramonei.

„Zero amuzament”, „Zero haz”, „Tu mai lipseai”, „Un pic grețos de la o vreme”, „Alea măcar face ceva pentru ele. La voi nu mai crește”, „Nu mai descuraja oamenii care încearcă”, „Băi, fătălăule, hai că te-am văzut la „Splash! Vedete la apă”, erai inundat rău. Te apuci tu să dai sfaturi”, au fost doar câteva dintre replicile tăioase lansate la adresa lui Cătălin Cazacu.

@catalin_cazacu #gym #morningvideo #viral #video #fyp #foryou #cazacu21 #viralvideo ♬ original sound – Catalin Cazacu

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.