Cătălin Botezatu a stârnit de-a lungul timpului, o mulțime de controverse în rândul fanilor. Designerul de modă a fost la un moment dat, suspectat de lucruri imorale, însă a încercat de fiecare dată să lămurească aceste aspecte. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Bote a răspuns la cele mai incomode întrebări. 

Incomod sau nu, personal sau nepersonal, Botezatu a fost nevoit să răspundă tuturor provocărilor venit din partea lui Denise Rifai. Astfel că, un aspect care încă nu se lămurise pe buzele celor de acasă, s-a legat de voturile pe care i le-ar fi acordat Andreei Tonciu la „Bravo ai stil! Celebrities”, cumpărate de Anamaria Prodan, nașa brunetei.

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față! I-a făcut favoruri lui Tonciu?

Se pare că printre curiozitățile prezentatoarei se afla una despre emisiunea de modă de la Kanal D. Astfel, aceasta a adus în prim plan zvonurile conform cărora Cătălin ar fi favorizat-o pe Andreea Tonciu pentru că era ajutată de Prodan la ținutele sale. Deci, întrebarea s-a legat de faptul că impresara i-ar fi cumpărat voturile ca Tonciu, fina Anamariei să arate mereu „țiplă”.

„Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva! M-am întâlnit cu Ana în timpul desfășurării acelui sezon, o singură dată, la decernarea unor premii. Atunci, Ana s-a exprimat doar atât „Ce mai face nebuna aia a mea?” (n.r Andreea Tonciu) Niciodată nu m-a întrebat dacă e bună, dacă nu e bună, dacă face styling bun sau s-o sprijin.

Niciodată! Am susținut-o pe Tonciu pentru că mi s-a părut că vine corect îmbrăcată. Față de alte fete care veneau în mușamale, iar pentru mine ca designer contează tot. De la ultimul accesoriu, până la coafură. Mie, Tonciu mi s-a părut că a greșit doar de câteva ori!”, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

@starlovve♬ sunet original – Angel