Cătălin Botezatu este un adevărat cuceritor. Bărbatul a bifat pe listă de-a lungul timpului multe femei frumoase. Acesta are o slăbiciune pentru sexul frumos, așa cum reiese chiar din declarațiile sale. Designer-ul a ținut să precizeze care sunt gusturile sale în materie de femei.

În urma unui interviu, s-a aflat adevărul despre preferințele creatorului de modă. Acesta a recunoscut că a fost întotdeauna foarte selectiv în ceea ce privește femeile cu care s-a conectat. Frumusețea este prima calitate pe care o femeie ar trebui să o aibă dacă dorește să îl cucerească pe Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu vorbește despre femeia perfectă pentru el

Nu o să fiu ipocrit, toată viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jurul meu numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a mai schimba peisajul din când în când”, a declarat Cătălin Botezatu.

Așa cum bine știți, în ultimii ani creatorul de modă s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. După mai multe investigații și o intervenție chirurgicală, bărbatul se simte acum ca nou. Cătălin și-a început cariera de model sub îndrumarea Zinei Dumitrescu. După ce și-a terminat studiile, a fost ales să lucreze cu Gianni Versace timp de șase luni.

Cariera sa a fost și încă este în plină ascensiune. Printre cele mai mari reușite ale sale se numără participarea la „Herritage Mode et culture – Paris 2007”. Acest eveniment a fost organizat de ambasada României.