Cătălin Botezatu știe cum să aleagă cele mai exclusiviste destinații pentru a se relaxa.

Cătălin Botezatu trăiește pe picior mare. Designerul a muncit din greu ani la rând pentru ca acum să nu se uite la bani pentru mofturile sale. Botezatu se află, din nou, în vacanță și sigur aceasta nu va fi singura escapadă de anul acesta.

Cătălin Botezatu a decis ca 2022 să fie anul în care se va răsfața. Creatorul a început seria vacanțelor în urmă cu câteva luni, iar acum a ales o nouă destinație splendidă. Turcia l-a cucerit demult pe Botezatu care, acum, nu face decât să revină cu mare drag în locurile pline de istorie și culoare.

De data asta, creatorul a ales un resort de cinci stele care este mai tot timpul anului rezervat pe site-urile de specialitate. La Çırağan Palace Kempinski Istanbul, Cătălin Botezatu se bucură de o priveliște minunată, dar și prețul este unul pe măsură. O singură noapte la un apartament de lux costă 7.700 de lei și poate ajunge la 37.000 de lei, în funcție de dotările pe care le are.

Cătălin Botezatu, vacanță pe lux și opulență. Cât costă o noapte de cazare în resortul ales de creatorul de modă
Instagram, booking.com

Cătălin Botezatu, proprietar în Dubai

Tot anul acesta, Cătălin Botezatu și-a mai făcut un cadou scump. Designerul și-a cumpărat propriul apartament în Dubai și este foarte mândru. Deși a scos din buzunar 350.000 de euro, Cătălin este convins că își va scoate investitia în timp.

„Este la etajul 54, are un view către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară. Sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Creatorul este foarte mulțumit de alegerea făcută, mai ales că apartamentul este situat într-o zonă foarte bună. Pe viitor, Botezatu nu exclude posibilitatea de a organiza defilări de modă acolo.

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extrordinară peste doar câteva luni. Sunt ofere de nerefuzat”, a spus Cătălin pentru sursa menționată.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.