Cătălin Botezatu a fost sărbătorit în weekend.. Designerul a împlinit 55 de ani, iar într-un moment special ca acesta, designerul a fost copleșit de mesaje. Așa cum și-a obișnuit deja prietenii, Bote a organizat o petrecere, doar că, de data asta, finalul a fost asigurat de câțiva politști.

Cătălin Botezatu sigur nu va uita prea curând petrecerea de la împlinirea a 55 de ani. Designerul a vrut să marcheze o vârstă atât de frumoasă așa cum îi place lui. Bote nu a făcut rabat de la nimic și i-a invitat pe prietenii lui la o petrecere luxoasă. Din cauza faptului că a depășit ora limită admisă, organele de poliție s-au sesizat imediat.

Cătălin Botezatu tună și fulgeră după ce a primit amendă fix de ziua lui. „Ce voiați, să stea ca la priveghi?”
SpyNews

Cătălin Botezatu, petrecere cu surprize

Petrecerea lui Cătălin Botezatu a fost spartă imediat de către polițiștii care au început să împartă amenzi în stânga și în dreapta. Imediat după acest incident, creatorul de modă a vrut să lămurească situația și să precizeze că nu s-a încălcat nicio regulă. Bote a recunoscut că singurul moment în care invitații lui au renunțat la masca a fost acela în care au cântat „La mulți ani!”. Lui Cătălin Botezatu nu i s-a părut normal gestul polițiștilor și a vrut să comunice public asta.

I-am invitat la ora 16.00, dar unele vedete au venit pe la ora 18.00. Au plecat la 21.00. Eu, la ora 21.20, eram acasă. Înainte de a pleca, au venit, la ora 21.03, doi polițiști. Au stat în cadrul ușii, ca să se uite, și să vorbească cu chelnerii. Mai erau și câteva fete de la PR și cinci bodyguarzi. Ne retrăgeam.” a recunoscut Cătălin Botezatu.

„Se pregăteau deja mesele pentru a doua zi. Dar, amenzi se dau tot timpul. Amenzi iau toate cluburile unde se dansează. Se consideră că dacă te ridici în picioare trebuie să pui masca de protecție. Dar, ce era să fac?! S-au adus patru torturi. Invitații s-au ridicat în picioare,  fară mască. Mi-au cântat ”La mulți ani!”. Ce era, să stea jos, ca la priveghi?! Să-mi cânte ”Alelulia”?”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru impact.ro.