Cătălin Botezatu și tatăl lui au avut o relație tensionată, iar acum s-a ajuns la lipsa comunicării între cei doi.

Cătălin Botezatu este în lumina reflectoarelor de ani buni. Încă de când a făcut primii lui pași spre o carieră de succes, fanii au vrut să știe cât mai multe despre creatorul de modă. Dacă pe plan profesional i-a mers mereu de minune, pe plan personal, acesta a trecut prin câteva greutăți. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai celebri designeri de la noi din țară. De-a lungul timpului, creațiile lui au făcut înconjurul lumii. Lui Botezatu i-a plăcut mereu ca munca sa să fie cea mia bună carte de vizită pentru el. Tocmai de aceea, a încercat să stea cât mai departe de scandaluri și de subiecte care să-l afecteze.

Deși este o persoană publică, designerul nu și-a expus mai deloc viața privată. Fanii lui știu că aceasta are un stil de viață bazat pe lux și opulență și că este foarte râvnit de femei. În schimb, nu mulți știu detalii din viața lui Cătălin, mai exact, despre relația pe care o are cu părinții lui.

Botezatu nu vorbește prea des despre asta, însă Cristina Șișcanu i-a ridicat la fileu o provocare destul de crea. Cătălin a fost nevoit să îi ceară iertare persoanei căreia consideră că i-a greșit cel mai mult. Surprinzător sau nu, acesta s-a gândit instant la tatăl lui.

Cătălin Botezatu și tatăl lui sunt în relații tensionate. Motivul pentru care cei doi nu-și vorbesc de ani de zile
Social media

Cătălin Botezatu simte lipsa tatălui

Botezatu nu vorbesc cu tatăl lui de mai bine de un an, dar nu știe să spună de la ce a pornit conflictul. Părinții lui sunt separați de ani de zile, iar cu mama lui are o legătură destul de strânsă. În schimb, cu tatăl lui, situația nu este chiar atât de roz și au existat anumite episoade care l-au deranjat foarte tare.

Tatăl lui Cătălin Botezatu și-a refăcut viața, dar se pare că nu vrea să reia legătura cu fiul lui. Motivul?! Orgoliile prea puternice.

„Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat. Noi nici acum nu ne vorbim. Sunt niște „căpoșisme” ale bărbaților maturi. Dar el a hotărât să fie așa… Dintr-o prostie a decis să nu mai vorbim. De un an e așa.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.