Problemele par că nu se mai termină pentru Cătălin Botezatu. Mulți admiratori ai lui nu știu că creatorul de modă se luptă cu o boală grea, anume cancerul la colon. El a fost internat recent la o clinică din Turcia, unde a suferit 4 intervenții chirurgicale. Cu toate că se credea vindecat, durerile încă nu-i dau pace. Tocmai de aceea a fost nevoit să se reîntoarcă la clinică, pentru a-și face niște investigații mai amănunțite.

Cum de a ajuns Cătălin în această situație?

Totul a pornit de la o simplă operație de apendicită, atunci când i-a fost depistată nemiloasa boală. De atunci, el a trecut prin momente absolut terifice, deoarece starea lui de sănătate nu a fost una prea bună. Tumora lui la colon a fost, din fericire, operabilă, iar medicii din Turcia au reușit să o scoată în întregime.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

În toată această perioadă, vedeta a ales să păstreze discreția. Nu și-a dorit ca publicul să cunoască detalii despre viața sa personală, în special nu în aceste momente dificile. Primele lui declarații au apărut abia după ce operațiile s-au terminat, iar el era din nou pe propriile picioare.

Acum, Cătălin Botezatu s-a întors în Turcia pentru a-și scoate capsele și bandajele, însă medicii vor trebui să îi facă și niște analize. După cum a declarat chiar designerul, durerile nu îi dau încă pace și asta îl îngrijorează foarte tare. Cu toate astea, el se consideră un învingător. Este conștient că intervenția la care a fost supus a fost una foarte complicată, iar recuperarea necesită o perioadă mai lungă de timp.