Este oficial, Cătălin Botezatu se retrage de la masa juraților Bravo, ai stil. Celebrul designer nu va renunța de tot la Kanal D, ba chiar a anunțat că pregătește alături de ei multe proiecte frumoase despre care este nerăbdător să poată da mai multe detalii. În plus, chiar el a fost cel care a făcut tristul anunț pentru fanii care urmăreau emisiunea respectivă, doar pentru a-l vedea pe el.

Cătălin Botezatu se îndreaptă către alte proiecte

Decizia de a nu mai fi parte din echipa Bravo, ai stil a fost una extrem de grea pentru designer, dar s-a gândit foarte mult și a realizat că este mult mai bine așa. Este convins că această nouă etapă din viața sa va fi oi adevărată provocare pentru el, va fi un capitol frumos și abia așteaptă să le vorbească tuturor despre el. În plus, a ținut să le mulțumească oamenilor care l-aun susținut și le-a urat succes și colegilor lui în nou sezon al emisiunii care va începe în curând, la Kanal D.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a declarat Cătălin Botezatu.